Hasselbank over Lukaku en Chelsea: “Is dit team beter zonder hem?”

Hasselbank over Lukaku en Chelsea: “Is dit team beter zonder hem?”

03-01-2023 10:14
5

De grote clubs in Engeland hebben het moeilijk. Liverpool FC verloor maandag nog op het veld van Brentford. Maar ook Tottenham, Manchester City en Chelsea verloren punten afgelopen weekend. Bij Chelsea missen ze toch een spits van het kaliber Lukaku, klinkt het op Sky. 

Nadat de ploeg uit Londen zowel Timo Werner als Romelu Lukaku lieten gaan, zijn er geen directe vervangers gevonden. Nieuwe manager Graham Potter erfde dit probleem van vorige eigenaars en Thomas Tuchel. De vraag wordt dan ook gesteld op Sky: “Is dit team beter zonder Lukaku?" Toch gelooft Jimmy Floyd Hasselbank dat de spitsen niet het enige manco is bij Chelsea. "Ik denk niet dat dat het enige probleem is," zei hij. "Het zijn niet alleen de spitsen die doelpunten maken. De middenvelders kunnen deze verantwoordelijkheid ook op zich nemen. Ze creëren niet genoeg kansen."

Voor de ex-Stamford Bridge spits heeft de club ook pech gehad met blessures. "Ze hebben belangrijke spelers verloren zoals Reece James, N'Golo Kante, Ben Chilwell... Dat alles weegt op hen”, klinkt het. “Graham Pottter heeft tijd nodig. Hij heeft niets gehad om dit team te vormen. Aan de andere kant, Chelsea kan geen jaar hebben zonder de Champions League."