Lemmens, keeperstrainer Rode Duivels: ”Niets gebeurd na wedstrijd tegen Marokko”

Lemmens, keeperstrainer Rode Duivels: ”Niets gebeurd na wedstrijd tegen Marokko”

24-12-2022 12:02
3

Erwin Lemmens, keeperstrainer en een van de rechterhanden van Roberto Martinez, wil  een aantal geruchten verklaren. De keeperstrainer van de Rode Duivels gaat in gesprek met La Dernière Heure. 

Keeperstrainer Lemmens wil de zaken rechtzetten, zodat de geruchten niet meer de ronde zouden doen. De man die Thibaut Courtois de afgelopen negen jaar heeft gecoacht, vindt dat Martinez en zijn spelers de "respectloze" behandeling die ze hebben gekregen niet verdienen.

"Het zal moeilijk zijn om een coach van Martinez' niveau te vinden. En het is een schande dat jullie, de media, een heer als hij hebben afgebroken”, klinkt het. “Ik hoop dat ik het mis heb en ik hoop dat we over twee jaar geen spijt hebben van zijn vertrek."

 De keeperstrainer heeft het onder andere over de woordenwisseling met het duo Eden Hazard - Kevin De Bruyne. Het deed de media toen vermoeden dat de sfeer binnen het team ongezond was. Lemmens countert: "Ik zweer op de hoofden van mijn kinderen dat er niets gebeurd is na die wedstrijd tegen Marokko. Ja, Courtois was helemaal niet tevreden. Ja, Courtois mopperde toen hij terugkwam in de kleedkamer. Ja, iedereen was teleurgesteld. Maar dat is normaal.”

Hij geeft aan dat je beter niet zou voetballen, mocht je na die wedstrijd niet ontevreden en boos zijn. Volgens hem is het onmogelijk om Hazard kwaad te krijgen buiten het veld. Zodra het spel voorbij is, wordt hij weer een familieman. En De Bruyne? Hij leeft in zijn eigen wereld. Hij is een winnaar die zijn eigen lijn volgt.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie