La Gazzetta: 'Inter volgt Buchanan en Preciado, maar die laatste mist centimeters'

La Gazzetta: 'Inter volgt Buchanan en Preciado, maar die laatste mist centimeters'

16-12-2022 09:24
6

Denzel Dumfries kende een sterk WK. Volgens La Gazzetta dello Sport vreest Inter de Nederlander aankomende zomer te verliezen. De roze krant meent dat de Italianen nu onder meer Tajon Buchanan van Club Brugge en KRC Genk-speler Ángelo Preciado volgen als mogelijke opvolger van Dumfries.

Tijdens het WK had Inter natuurlijk scouts op de tribune zitten. Ook de matchen van Canada en Ecuador werden gevolgd. Zowel Buchanan als Preciado lieten daarin een goede indruk na op sportief directeur Piero Ausilio en commercieel manager Dario Baccin.

Dat Inter Buchanan volgt, is niet nieuw. De Canadees had zich al in de kijker gespeeld toen hij nog bij New England speelde in de MLS. 'Voor Inter heeft hij met zijn aanvallende kwaliteiten het ideale profiel, al zal hij nog aan zijn verdedigende skills moeten werken', klinkt het in Italië.

Preciado maakte op verdedigend vlak dan weer een betere indruk, maar de roze krant meent dat de speler van Genk zijn lengte niet mee heeft. Preciado is 1m73 groot. Dat is een serieus verschil met Dumfries (1m88). Voor de volledigheid: Buchanan is 1m83.