Salah opent zijn rekening bij KAA Gent: Nu vooral niet verslappen

Salah opent zijn rekening bij KAA Gent: "Nu vooral niet verslappen"

15-11-2022 12:00
12

Ibrahim Salah maakte zondag zijn eerste twee doelpunten voor KAA Gent. Het jeugdproduct was dan ook in de wolken, maar mikt nu al op de terugronde. 

"Het is wel nog niet gedaan, hè", reageert Salah bij Het Nieuwsblad. Het is prachtig dat ik hier mijn eerste doelpunten maak, maar ik mag nu vooral niet verslappen. Na de WK-break volgen er alweer zeer belangrijke duels. Ik wil nu vooral genoeg aandacht blijven besteden aan slapen, eten en trainen. Een profleven, hè. Als ik terugkeer bij Gent, zullen we meteen weer bij de les moeten zijn."

Na die break krijgt KAA Gent meteen wedstrijden tegen Cercle Brugge, Standard en Antwerp. "Onze start van de terugronde kondigt zich heel moeilijk aan. We willen dit seizoen echter heel graag in de top vier eindigen, dat wordt niet makkelijk. Onze coach heeft ons dat ook al duidelijk gemaakt, maar we willen knokken voor deze club en haar fans", besluit Salah.

Door de ruime zege tegen KV Kortrijk komt KAA Gent nu op drie punten van Club Brugge. De Buffalo's zijn dus nog lang niet uitgeteld voor de Champions' Play-Offs.