'Belgische club toont interesse, maar Nainggolan wil geen cent inleveren'

'Belgische club toont interesse, maar Nainggolan wil geen cent inleveren'

15-11-2022 09:00
30

Voor Radja Nainggolan komt er geen vervolg aan zijn verhaal bij Royal Antwerp FC. De middenvelder werd uit de selectie gezet en mag (lees: moet) nu ook vertrekken. Maar het is nog maar de vraag of er een club zal gevonden worden.

Bij Het Laatste Nieuws weet men namelijk dat Nainggolan niet van plan is om Antwerp ook zomaar te verlaten. Hij beseft geen minuut meer te zullen spelen, maar is ook niet van plan om ook maar één eurocent in te leveren.

Eén Belgische club zou al losjes geïnformeerd hebben, al lijkt de kans klein dat de ploeg in kwestie ook bereid is om het loon van Nainggolan over te nemen. Als er geen club wordt gevonden, zet Nainggolan zijn contract tot het einde van het seizoen ook gewoon uit.

De toekomst
Nainggolan lijkt alvast niet van plan om ook afscheid te gaan nemen van het voetbal. De nu 34-jarige middenvelder denkt nog niet aan stoppen, valt te horen uit zijn entourage. "Radja wil echt nog graag voetballen en tonen wat hij waard is", klinkt het.

Onder andere een terugkeer naar Italië of een avontuur in de Verenigde Staten ziet Nainggolan wel zitten. Een overgang naar de woestijn is geen optie voor de middenvelder.