Onana breekt helemaal door bij Everton: Hij kan ver geraken

Onana breekt helemaal door bij Everton: "Hij kan ver geraken"

04-11-2022 21:16
1

Er spelen momenteel flink wat landgenoten in de Premier League dit seizoen en met Amadou Onana kwam er deze zomer nog eentje bij. De middenvelder komt momenteel uit voor Everton FC, waar hij al flink wat indruk wist te maken.

De nog steeds maar 21-jarige middenvelder speelde zich snel in de basis bij Everton. Op het middenveld van coach Frank Lampard is hij ook een vaste waarde en belangrijke speler geworden. De Engelsman is dan ook bijzonder lovend over onze landgenoot Onana.

"Amadou zal snel begrijpen wat de ploeg en ik van hem verlangen en individueel werken om daarin beter te worden. Eén van zijn grootste kwaliteiten is zijn persoonlijkheid en zijn wil om altijd beter te worden", begint de Engelse legende bij RTBF.

"We werken samen en ik zie hem nu al progressie maken op zijn positie. Ik denk dat hij in de toekomst een zeer polyvalente middenvelder zal worden. Hij heeft in ieder geval alles om ver te raken. We zijn zeer blij dat we hem hebben kunnen strikken", klinkt het.

Onana speelde zich bij Everton alvast in de kijker van bondscoach Roberto Martinez en kreeg tegen Nederland nog een kans als basispion. Hij lijkt dan ook een optie te gaan worden voor de bondscoach op het WK.