'RSC Anderlecht hernieuwt interesse in dure Osijek-spits Beljo'

'RSC Anderlecht hernieuwt interesse in dure Osijek-spits Beljo'

31-10-2022 11:10
26

Bij RSC Anderlecht zit men verveeld met het aanvallend probleem en wil men dat de komende winter nog oplossen. Het is bereid om stevig te investeren en gaat voor de komst van Dion Drena Beljo van NK Osijek.

Met dat bericht komt het Kroatische Germanijak naar buiten. Beljo is een Kroatische jeugdinternational die momenteel uitkomt voor NK Osijek. Daar is de twintigjarige spits momenteel één van de grote uitblinkers.

Bejlo stond afgelopen zomer al in de belangstelling van Anderlecht, maar tot een transfer kwam het niet. De Brusselaars hebben hem echter niet uit het oog verloren. Zo was Dries Belaen, recruitment director bij paars-wit, afgelopen weekend nog in Kroatië om Beljo aan het werk te zien in de partij tussen NK Osijek en Dinamo Zagreb.

Anderlecht zou bereid zijn om deze winter opnieuw een poging te wagen om Beljo in huis te halen. Goedkoop wordt zijn komst echter niet. Naar verluidt vraagt Osijek zo'n vijf miljoen euro voor de sipts, die dit seizoen goed was voor zes doelpunten en twee assists in veertien partijen.