Fabio Silva benut vrije avond door ... op foto te gaan met Club-fan in Jan Breydel

Fabio Silva benut vrije avond door ... op foto te gaan met Club-fan in Jan Breydel

27-10-2022 11:45
29

Fabio Silva probeert het mooie weer te maken bij RSC Anderlecht, al is dat tegenwoordig niet vanzelfsprekend. Donderdagavond krijgt hij een nieuwe kans in de Conference League tegen FCSB. Woensdagavond genoot Silva nog van een vrij moment. Dat besteedde hij door ... Jan Breydel te bezoeken.

Silva had een kaartje aangevraagd om de Champions-League-kraker tussen Club Brugge en FC Porto bij te wonen. Dat deed de Portugees uiteraard niet als fan van Club, maar wel van Porto. In de jeugdreeksen kwam de aanvaller namelijk uit voor die club. Bovendien maakte hij er zijn debuut in het profvoetbal. Silva zal dan ook in zijn vuistje gelachen hebben bij de 0-4-overwinning van zijn oude liefde.

Als Anderlecht-man op de tribune van Club Brugge gaan zitten, het lijkt een gewaagde zet. Strubbelingen vielen er evenwel niet te merken. Integendeel, Silva ging zelfs gewillig op de foto met een Brugse supporter. Respect voor de rivaal over de clubkleuren heen, het zou een voorbeeld moeten zijn voor anderen.