Zirkzee (ex-RSC Anderlecht) is in alles beter dan Haaland

"Zirkzee (ex-RSC Anderlecht) is in alles beter dan Haaland"

19-10-2022 15:02
19

Erling Haaland is dit seizoen niet te stoppen bij Manchester City en scoort doelpunt na doelpunt. De Noorse aanvaller is op dit moment misschien wel de beste spits ter wereld, maar in Nederland ziet men een potentieel betere aanvaller rondlopen... Joshua Zirkzee.

"Zirkzee is in alles beter dan Haaland", verraste journalist Süleyman Öztürk bij Voetbal International. "Nu verschiet je wellicht vanwege deze uitspraak. Maar ik zal het even kaderen", gaf de journalist nog aan.

Volgens Öztürk heeft de voormalige aanvaller van RSC Anderlecht namelijk alles om een absolute topspits te zijn. Of toch bijna alles. "Hij heeft inzicht, techniek, kracht, uitstraling, flair, voetballend vermogen… Hij is dus in bijna alles beter dan Haaland", klinkt het. Alleen mist Zirkzee nog één belangrijk ding. "Stel je voor dat Zirkzee de energie en de focus had van Haaland. Dan zou hij de allerbeste spits ter wereld zijn", zegt hij er nog bij.

De 22-jarige Haaland kwam tot dusver veertien keer uit voor Manchester City en was daarin goed voor twintig doelpunten en drie assists. De één jaar jongere Zirkzee kon zich nog niet in de basis werken bij Bologna en kwam vier keer uit voor de Italiaanse club, met één doelpunt als resultaat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie