'Gepromoveerd Schalke 04 gaat op zeer korte termijn breken met hoofdtrainer'

'Gepromoveerd Schalke 04 gaat op zeer korte termijn breken met hoofdtrainer'

15-10-2022 10:31
0

De dagen van Frank Kramer als trainer van Schalke 04 lijken geteld. BILD meldde vrijdag dat hij bij een nederlaag tegen TSG Hoffenheim waarschijnlijk ontslagen zal worden. Het werd uiteindelijk 0-3.

Schalke promoveerde afgelopen zomer naar de Bundesliga en ging met Kramer in zee. De club staat na tien wedstrijden op de zestiende plaats in de Duitse competitie. BILD sprak vrijdag van 'Job final' en weet dat Kramer weg moet wanneer Schalke zou verliezen van Hoffenheim. Het lijkt er dus op dat hij ontslagen gaat worden na de vierde nederlaag op rij.

De clubleiding van Schalke schijnt al een opvolger in het vizier te hebben: Thomas Reis, de oud-trainer van VfL Bochum die recentelijk op werd gevolgd door Thomas Letsch. Reis (59) was afgelopen zomer al in beeld om trainer van Schalke te worden, maar om uiteenlopende redenen ging dat niet door. 

"Frank Kramer is onze coach, maar we zullen de wedstrijd toch analyseren. Het is belangrijk dat je tot bezinning komt en dingen bespreekt", vertelde sportief directeur Rouven Schröder na de wedstrijd. En Kramer zelf: "Ik ben niet de juiste persoon om hierover te praten. Ik geef elke dag alles, dat zal ik blijven doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie