Bolat blinkt uit bij Westerlo, maar ergert het publiek van Club Brugge

Bolat blinkt uit bij Westerlo, maar ergert het publiek van Club Brugge

09-10-2022 21:01
26

KVC Westerlo wist afgelopen zaterdag te stunten door op het veld van Club Brugge met 0-2 te gaan winnen. Voor Sinan Bolat een kleine revanche na zijn mislukte periode bij de Bruggelingen. Hij toonde zich ook met enkele knappe reddingen, al kreeg hij ook wat kritiek.

Met enkele cruciale reddingen hield Bolat de nul voor zijn ploeg en wist hij Club Brugge het score te beletten. Bij Het Nieuwsblad zag me ook dat de Turkse doelman bijzonder goed presteerde en kreeg hij dan ook een acht op tien voor zijn prestatie. 'De man van de wedstrijd - net zoals vorige week tegen Zulte Waregem - tegen zijn ex-club met enkele uitstekende reddingen. Tweede clean sheet op rij was absoluut zijn verdienste', klonk het.

Toch was er ook kritiek op Bolat. De doelman staat erom bekend flink wat tijd te rekken en deed dat ook tegen Club Brugge bijzonder vaak. 'Het was zelfs zo erg dat Sinan Bolat al na tien minuten besloot om tijd te beginnen winnen', merkte het dagblad op.

'Het leverde de doelman, die op een paar blauwe maandagen ooit nog eens voor Club speelde, zonder succes overigens, meerdere striemende fluitconcerten op', geef men nog aan. Bolat kreeg er uiteindelijk ook geel voor, maar kreeg die gele kaart ietwat onbegrijpelijk pas in het slot van de partij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie