Coach wil niets weten van breuk met Lyon-spelers en wil tij keren: 'Ik heb hoop'

Coach wil niets weten van breuk met Lyon-spelers en wil tij keren: 'Ik heb hoop'

08-10-2022 15:13

Peter Bosz denkt nog altijd dat hij het tij kan keren bij Olympique Lyon. Les Gones bleven vrijdag steken op een 1-1 gelijkspel tegen Toulouse en pakten in hun laatste vijf Ligue 1-duels slechts één punt.

"Vanavond (vrijdag, red.) was maar één ding belangrijk: het resultaat. Dat hebben we niet behaald en daar zijn we teleurgesteld over", zegt Bosz op de persconferentie, geciteerd door RMC Sport. Hij wil zich niet verschuilen achter de druk die op zijn ploeg rust door de slechte resultaten. "Als je voor Lyon speelt, ben je speler van een grote club. Dan is er altijd druk."

Lyon staat slechts zevende in Frankrijk en kan dit weekeinde nog door een aantal clubs worden ingehaald. Dat terwijl de ambitie aanvankelijk een plek bij de beste twee was. "Ik heb als trainer nog steeds hoop. Zodra die hoop weg is, zal ik de voorzitter laten weten dat ik niet weet hoe het verder moet. Maar ik werk al meer dan een jaar met deze spelers, ze kunnen beter."

Op de vraag of er sprake is van een breuk met de spelers, is Bosz duidelijk. "Nee." Alexandre Lacazette plaatste vrijdag openlijk zijn vraagtekens bij een keuze van de Nederlandse trainer.