De bodem is bereikt bij Anderlecht, kan het nog erger worden?

"De bodem is bereikt bij Anderlecht, kan het nog erger worden?"

04-10-2022 11:00
32

Anderlecht verkeert in een crisis na de 0-1 tegen Sporting Charleroi. Ook voormalig perschef David Steegen heeft er genoeg van. Hij ziet 'pure radeloosheid' bij zijn ex-club. 

"Ik benadruk dat ik niet verbitterd ben", zo reageert Steegen bij Het Nieuwsblad. "Anderlecht heeft mij als supporter en ex-werknemer al heel veel gegeven, maar dit is een moment van pure radeloosheid. Als je kijkt naar de prestaties van de ploeg en naar de resultaten: de bodem is gewoonweg bereikt. We staan na tien matchen vier punten boven een degradatieplaats."

Steegen verlangt naar de succesperiodes va Anderlecht. "Oké, ik weet ook wel dat het Anderlecht van Nilis nooit meer terugkeert, maar kan het nog erger worden? Pas op, dit is geen afrekening met iets of iemand, hé. Ik ben ook niet de man die schiet op de coach. Kompany deed zijn ding, Mazzu ook. Helaas moet je vaststellen dat de machine maar niet in gang geraakt en er geen pasklare oplossingen meer zijn", besluit Steegen.

Steegen moest Anderlecht in juni 2022 verlaten omdat zijn contract niet meer werd verlengd. Inmiddels werkt hij als zelfstandige communicatieconsulent.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie