'Bestuur van Anderlecht heeft beslissing genomen over mogelijk ontslag Mazzu'

'Bestuur van Anderlecht heeft beslissing genomen over mogelijk ontslag Mazzu'

3 oktober - 13:43
56

RSC Anderlecht zit opnieuw in een crisis en wist afgelopen zondag niet te winnen van Sporting Charleroi. Het verloor met 0-1 en ging zo al voor de vijfde keer in tien competitiewedstrijden onderuit. Ondanks die slechte resultaten moet Felice Mazzu nog niet vrezen voor zijn ontslag.

De coach van paars-wit werd weggehaald bij Union en moet bij Anderlecht weer voor successen gaan zorgen. Voorlopig loopt het nog niet echt bij de Brusselaars en roept een deel van de eigen aanhang al om zijn ontslag. Dat zal er echter nog niet komen.

Bij La Dernière Heure klinkt namelijk dat het bestuur van Anderlecht nog steeds gelooft in Mazzu en hem het vertrouwen blijft geven. Dat wordt ook bevestigd door Peter Vandenbempt. "Intern is alles duidelijk. De spelers staan pal achter hun coach, die hamert op grinta, passie en verticaler voetbal. Het bestuur gelooft ook dat de coach het tij zal doen keren", klinkt het bij Sporza.

Toch bestaat er weinig twijfel over dat Mazzu de komende weken wel resultaten moet beginnen boeken bij Anderlecht. Makkelijk wordt dat echter niet. Paars-wit kent namelijk een stevig programma met West Ham (thuis), KV Mechelen (uit), West Ham (uit), Club Brugge (thuis), Zulte Waregem (uit), Standard (uit), FSCB (thuis) en Eupen (thuis) als tegenstanders in de maand oktober.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie