Seigers wil scalp van KRC Genk: Toch nog een tikkeltje specialer

Seigers wil scalp van KRC Genk: "Toch nog een tikkeltje specialer"

29 september - 12:16
0

KRC Genk is in de Croky Cup uitgeloot tegen Westerlo. Het komt dus ook Rubin Seigers tegen, die zich maar wat graag wil tonen tegen zijn ex-club. 

"Ook voor de andere spelers is dit een leuke ­loting, tegen misschien wel de best voetballende ploeg in België, maar voor mij is het toch nog een tikkeltje specialer", verklaart Seigers bij Gazet Van Antwerpen. "Genk heeft mij gevormd tot de speler die ik nu ben en ik heb in mijn carrière nog nooit tegen mijn ex-club gespeeld, zelfs geen oefenwedstrijd. Iedere week in 1A wil ik nu tonen dat ik goed genoeg ben voor dit niveau, maar tegen Genk zal die drang nog een tikkeltje groter zijn."

Doorgaan tegen KRC Genk zou een stunt zijn. "Voor ons is het duidelijk: niks moet, alles mag. Iedereen wil zo ver ­mogelijk geraken, maar op dit moment is de beker voor ons geen hoofddoel. In een seizoen waarin er drie ploegen ­degraderen uit de Jupiler Pro League, is het behoud onze eerste ambitie."

Op dat vlak is Westerlo lang niet slecht bezig. Momenteel staat het op een elfde plaats in de Jupiler Pro League met 12 op 27.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie