Ronaldo keihard aangepakt: Stop ermee! Of je stopt nu, of je komt op de bank

Ronaldo keihard aangepakt: "Stop ermee! Of je stopt nu, of je komt op de bank"

28 september - 22:41
5

Antonio Cassano vindt dat Cristiano Ronaldo de eer aan zichzelf moet houden en diens schoenen aan de wilgen moet hangen. De Portugees heeft zijn beste tijd er opzitten, stelt de voormalig aanvaller van onder meer Internazionale.

Ronaldo maakte tijdens de interlandperiode bekend door te willen gaan tot het EK 2024. Cassano, die sinds 2018 officieel gestopt is als voetballer, acht dit niet verstandig. "We zijn aangekomen op het punt waarop Ronaldo zichzelf een dienst moet bewijzen", zegt hij tegen Cabine Desportiva. "Hij moet snappen: als je een bepaald niveau niet meer haalt, is je tijd voorbij. Hij heeft alles gewonnen, hij was een fenomeen. Stop ermee! Of je stopt nu, of je belandt op de bank."

De kans is groot dat de woorden van Cassano aan dovemansoren zijn gericht. "Het WK in 2022 is het eerste doel, maar het EK in 2024 is de volgende. Ik voel nog steeds de motivatie. Mijn ambities zijn hoog. Ik wil erbij zijn op het WK én op het EK", zei Ronaldo, die in clubverband bij Manchester United al niet meer op een basisplaats kan rekenen bij Erik ten Hag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie