Henry beschermt Hazard en sneert naar Real: Je kan niet alles en eender wat doen

Henry beschermt Hazard en sneert naar Real: "Je kan niet alles en eender wat doen"

28 september - 22:14
11

De natte droom van menig Belgische voetbalfan was om de vraagtekens rond Eden Hazard weg te poetsen tijdens de voorbije Nations League. Dat is misschien ook wel gebeurd, maar dan in negatieve zin. De aanvaller oogde onzeker en niet bepaald fluks. Thierry Henry neemt zijn pupil echter in bescherming door ... naar Real Madrid te sneren.

Blijkbaar is de rechterhand van Roberto Martinez niet opgezet met de manier waarop Carlo Ancelotti met Hazard omspringt. "Je moet niet vanalles en zomaar eender wat doen met Eden", luidt zijn niet mis te verstane boodschap bij Foot Mercato"Het duurt nu al een tijdje dat hij niet aan spelen toekomt." Dat laatste klopt zeker. Tot dusver draafde Hazard nog maar 98 minuten op in La Liga.

En dus heeft de technische staf van de Rode Duivels het heft zelf maar in handen genomen. "We hebben hem fris nodig. Opdat hij minuten in de benen zou hebben, hebben wij hem die minuten zelf gegeven", legt Henry uit. Zowel tegen Wales (2-1-winst) als in Nederland (1-0-verlies) verscheen Hazard aan de aftrap. In beide wedstrijden werd hij na ongeveer een uurtje naar de kant gehaald.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie