Willen: Ik heb een hele leuke periode beleefd bij Club Brugge

Willen: "Ik heb een hele leuke periode beleefd bij Club Brugge"

23 september - 11:16
0

Bij Zulte Waregem krijgt verdediger Lukas Willen (18) dit seizoen zijn eerste minuten met de A-ploeg. Willen speelde liefst twaalf jaar bij Club Brugge, maar kon de stap naar Club NXT niet zetten. 

"Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Club Brugge", aldus Willen bij Het Laatste Nieuws. ''Samen met Lennert Hallaert en Sef Van Damme zette ik vorig seizoen de stap naar Zulte Waregem, omdat ik na die twaalf jaar aan iets nieuws toe was en ik het gevoel had dat ik aan de Gaverbeek sneller op speelkansen bij de A-kern zou mogen hopen."

Bij Club NXT kreeg Willen nooit speelminuten. "Of de lat bij Club NXT dan zo hoog lag? Dat zou ik niet zeggen, maar ik had persoonlijk het ongeluk dat ik door een heupblessure bijna een volledig jaar verloor. Daardoor was het onduidelijk hoe mijn toekomst er in Brugge zou uitzien. De keuze voor Zulte Waregem heb ik me alvast niet beklaagd", besluit Willen.

Inmiddels heeft Willen verspreid over drie invalbeurten al 48 speelminuten verzameld bij Zulte Waregem, dat met 5 op 27 wel laatste staat in de Jupiler Pro League

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie