Degryse over Raman (RSC Anderlecht): “Geen toeval dat hij zo vaak op de bank zit”

Degryse over Raman (RSC Anderlecht): “Geen toeval dat hij zo vaak op de bank zit”

29-08-2022 16:43
11

Zondag verloor RSC Anderlecht op het veld van Union Sint-Gilloise. Benito Raman startte in de basis, maar werd in de tweede helft vervangen door Fabio Silva. Vandaag analyseerde Marc Degryse dat schouwspel in Het Laatste Nieuws. 

Degryse zag vanaf het begin een gretige Raman, maar daar hield het op volgens de analist. “Het is geen toeval dat Raman zo vaak op de bank zit. Hij loopt veel, ja, maar aan bal is de kwaliteit te weinig. Het is jammer dat Anderlecht naast Zirkzee grijpt, want er moet offensief zeker nog iets bij”, vertelde hij. 

RSCA liep Zirkzee op een haar na mis, de Nederlander vond zijn weg richting Italië met Bologna. Degryse vindt zo dat er nog eens spits bij mag, werk op de plank voor het paars-witte bestuur.

Los daarvan vond de analist het vreemd dat Silva en Refaelov niet konden startten. “Als je Fábio Silva en Refaelov nu al moet laten rusten, wat gaat dat dan zijn eenmaal de poulefase van de Conference League bezig is? Bovendien laat je met Silva en Refaelov te veel kwaliteit op de bank.” Mogelijk is er dus nog fysiek potentieel bij de basisspelers van RSCA.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie