'Manchester United heeft alle vertrouwen in Antony-transfer, hij is de main focus'

'Manchester United heeft alle vertrouwen in Antony-transfer, hij is de main focus'

25-08-2022 12:14 Laatste update: 12:14
11

Manchester United heeft er alle vertrouwen in dat Antony spoedig overkomt van Ajax, meldt The Athletic. De Braziliaan is op voorspraak van manager Erik ten Hag nu de 'main focus' op Old Trafford. PSV'er Cody Gakpo lijkt wat minder gewild.

Manchester United wil Antony voor het einde van de transferperiode overnemen van Ajax. De Amsterdamse club is in afwachting van een nieuw bod uit Engeland, dat richting de 100 miljoen euro zal gaan. De zaakwaarnemers van Antony, die volgens De Telegraaf al op huizenjacht is geweest, zijn op dit moment in Londen om de transfer mogelijk te maken.

Het is duidelijk dat Antony niets liever wil dan Ajax verlaten voor Manchester United, waar hij herenigd kan worden met Ten Hag en verdediger Lisandro Martínez. Woensdagavond werd gemeld dat hij bereid is een transfer te forceren en binnen 48 uur de overstap wil maken. Dat is echter afhankelijk van de vorderingen die Ajax en United maken.

Gakpo
Volgens The Athletic heeft de komst van Gakpo minder prioriteit. De verwachting was dat een dag na de Champions League-uitschakeling van PSV de transfergekte rond de 23-jarige aanvaller zou losbarsten, maar de interesse van Manchester United is - mede door de jacht op Antony - 'enigszins afgekoeld'.