Geen transfer Vanaken? 'West Ham richt zich op andere targets als prijs niet zakt'

Geen transfer Vanaken? 'West Ham richt zich op andere targets als prijs niet zakt'

25-08-2022 07:00
69

Club Brugge blijft angstvallig wachten op West Ham United, dat van plan is om Hans Vanaken deze zomer in huis te halen. Een akkoord tussen beide clubs is er echter nog niet en het is nog maar de vraag of dat er ook zal komen.

Eerder gaf Vanaken al aan een transfer richting West Ham United wel te zien zitten, maar dan moeten beide clubs nog een akkoord bereiken. De Engelse club was naar verluidt bereid om elf miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen te betalen, maar dat werd al snel van tafel geveegd door Club Brugge.

De landskampioen wil Vanaken namelijk niet zomaar laten gaan en hoopt op de jackpot voor de middenvelder. West Ham United lijkt naar verluidt echter niet van plan om het bod op Vanaken nog serieus te gaan verhogen.

Bij Sky Sports klinkt het dan ook dat de Engelse club bereid is om zich op andere targets te richten als Club Brugge de vraagprijs niet laat zakken. De kans dat dat in de laatste dagen van de transferperiode ook gebeurt, lijkt echter klein.

Inmiddels werd West Ham United de voorbije dagen ook gelinkt aan verschillende middenvelders. Naast de Braziliaan Lazaro staan ook Ruslan Malinovskyi, Connor Gallagher en Lucas Paqueta naar verluidt op het lijstje van de Londenaren.