'Ten Hag dwingt respect af: trainer liep zelf mee tijdens zware straftraining'

'Ten Hag dwingt respect af: trainer liep zelf mee tijdens zware straftraining'

23-08-2022 19:12
8

Erik ten Hag heeft volgens insiders bij Manchester United veel respect afgedwongen met hoe hij omging met de straftraining na de wedstrijd tegen Brentford, meldt De Telegraaf. De Nederlandse manager deed de volledige straftraining namelijk zelf mee.

Na de verloren wedstrijd tegen Brentford van zaterdag 13 augustus (4-0), gaf Ten Hag een zware straftraining aan zijn groep. De spelers moesten 13,8 kilometer lopen, precies het aantal dat de spelers van Brentford die zaterdag meer hadden gelopen dan het elftal van Manchester United. Ten Hag vond wel dat hij zelf ook had gefaald en liep daarom, volgens insiders bij de club, de volledige straftraining mee met zijn team. Dit leverde hem enorm veel respect op van zijn spelers. 

Dit bleek wel in het duel van maandag tegen Liverpool. Manchester United legde thuis een wervelende wedstrijd op de mat, waarin ze met 2-1 van Liverpool wonnen. Achteraf gaf Ten Hag aan dat dit de mentaliteit was die hij van zijn spelers wilde zien en dat ze voor elkaar door het vuur gingen. 27 augustus speelt Ten Hag zijn volgende wedstrijd als manager van Manchester United. Dan gaat zijn ploeg op bezoek bij Southampton.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie