'Real Madrid wil ver gaan voor beoogde opvolger en landgenoot Casemiro'

'Real Madrid wil ver gaan voor beoogde opvolger en landgenoot Casemiro'

18 augustus - 21:12
1

Real Madrid heeft al een opvolger voor Casemiro in het vizier. Mocht de Braziliaan naar Manchester United vertrekken, dan moet zijn landgenoot Bruno Guimarães naar het Estadio Santiago Bernabéu komen. Al heeft hij wel een enorm prijskaartje.

Real Madrid staat open voor een transfer van Casemiro. De balveroveraar won vijf keer de Champions League en drie keer de landstitel met de Koninklijke, maar hij is inmiddels dertig jaar en kan nu nog zestig miljoen opleveren. Met Aurélien Tchouameni (22) en Eduardo Camavinga (19) beschikt trainer Carlo Ancelotti al over twee grote talenten die de vacature kunnen invullen. Desondanks geldt de komst van Guimarães als topprioriteit, meldt AS.

De 24-jarige controleur maakte in januari de overstap van Olympique Lyon naar Newcastle United. Op St. James' Park is hij razendsnel uitgegroeid tot steunpilaar en publiekslieveling. The Magpies willen dan ook een veelvoud zien van de 52 miljoen euro die ze zelf betaalden. De Braziliaan ligt bovendien nog vijf jaar vast. Real Madrid ziet toch kansen, omdat Guimarães graag de stap naar de Spaanse grootmacht wil zetten. Real Madrid zou zijn droomclub zijn.

De Spaanse kampioen lijkt bereid om ver te gaan. Volgens AS verwacht de club dat Guimarães kan uitgroeien tot één van de beste middenvelders ter wereld, aangezien hij ook in Engeland al een spectaculaire ontwikkeling doormaakte.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie