'Atletico Madrid werkt niet mee en weigert voor 250 miljoen euro aan aanbiedingen'

'Atletico Madrid werkt niet mee en weigert voor 250 miljoen euro aan aanbiedingen'

18 augustus - 12:30
2

Atletico Madrid is niet van plan om dit seizoen aan kwaliteit in te boeten. De Madrileense club weigerde de afgelopen dagen voor 250 miljoen euro aan aanbiedingen, zo wist AS.

Onder meer Manchester United, dat momenteel wel wat versterking lijkt te kunnen gebruiken, ving bot van Atletico volgens AS. Het Spaanse medium meldde woensdag dat United een bod van 130 miljoen euro op João Félix had uitgebracht. Dit bod werd door Atletico niet serieus genomen. De clubleiding van de rood-witten uit Madrid verwees Manchester United naar de ontsnappingsclausule van de Portugees. Die bedraagt 350 miljoen euro. Behalve op Félix, brachten The Mancunians naar verluidt ook een bod van veertig miljoen euro uit op de 23-jarige aanvaller Matheus Cunha, maar ook dat bod wees Atletico af.

Ook Chelsea en Juventus zouden zich gemeld hebben bij Atletico Madrid. The Blues zijn geïnteresseerd in middenvelder Marcos Llorente en hebben veertig miljoen euro geboden. Tegelijkertijd wil Juventus Álvaro Morata terughalen naar Turijn, ook voor veertig miljoen euro. Zowel Chelsea als Juve zagen hun biedingen afgewezen door Atlético. United zou ook naar Morata geïnformeerd hebben, al is er van een concreet bod tot dusver geen sprake geweest.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie