'Anderlecht gaat voor nieuwe uitleenbeurt, Diallo (Man United) in het vizier'

'Anderlecht gaat voor nieuwe uitleenbeurt, Diallo (Man United) in het vizier'

15 augustus - 21:20
47

RSC Anderlecht is nog niet klaar op de transfermarkt en hoopt in de komende weken versterking in huis te kunnen halen. Met Amad Diallo hoopt het nog een stevige aanwinst te kunnen aantrekken.

Bij Manchester United zoekt men nog naar een oplossing voor flankaanvaller Diallo, die daar niet kan rekenen op speelminuten. Eén van de clubs die interesse toont in Diallo is RSC Anderlecht, meldt de Engelse journalist Jonathan Shrager. De concurrentie is echter groot. Zo hopen ook Blackpool, Sunderland, Besiktas en Sampdoria op de komst van Diallo.

Het zou dan niet gaan om een definitieve transfer, maar wel een uitleenbeurt. Anderlecht hoopt daarmee het kunstje van onder andere Fabio Silva en in het verleden Joshua Zirkzee en Lukas Nmecha te kunnen herhalen en op die manier een goedkope sterke aanwinst in huis te halen.

De twintigjarige Diallo staat al jaren te boek als een groot talent en werd begin 2021 nog voor meer dan 21 miljoen euro door Manchester United weggeplukt bij Atalanta. Een doorbraak zat er echter niet in. Het voorbije seizoen werd hij voor een half jaar uitgeleend aan Rangers FC, waar hij in dertien partijen goed was voor drie doelpunten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie