Vandereycken scherp voor Anderlecht-speler: Niet echt overtuigend

Vandereycken scherp voor Anderlecht-speler: "Niet echt overtuigend"

15 augustus - 10:00 Laatste update: 10:06
13

Anderlecht nam zondag makkelijk de maat van STVV: het werd 0-3. Fabio Silva wordt stilaan een fenomeen, maar René Vandereycken hoopt wel dat Anderlecht nog kwaliteit bijhaalt.

"Fabio Silva doet het heel goed bij Anderlecht", aldus Vandereycken bij Het Nieuwsblad"Hij doet me toch het meest denken aan Zirkzee van vorig seizoen, niet alleen omdat ze min of meer hetzelfde kapsel hebben. Hij is technisch sterk en loopt overal. Zirkzee deed zijn acties wel meer op de beperkte ruimte. Als Anderlecht met twee diepe spitsen wil blijven spelen, dan heeft Fabio Silva wat meer kwaliteit naast zich nodig."

Anderlecht moet nu zoeken naar de juiste spitsbroeder. "Benito Raman scoort dan wel, ik vond zijn invalbeurten tot hiertoe nog niet echt overtuigend. In de lijst van spitsen staat hij bij Anderlecht pas op nummer drie of vier. De jonge Mario Stroeykens deed het niet slecht maar is dat een optie voor een gans seizoen? Dat is afwachten en het is riskant om op zo’n jonge speler te bouwen. Van Espositio hebben we nog niet veel gezien."

Donderdag speelt Anderlecht in de Conference League tegen Young Boys Bern. Komend weekend is paars-wit vrij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie