Okereke debuteert met goal, maar gaat met Dessers en Cremonese toch onderuit

14-08-2022 21:00
1

Cyriel Dessers en David Okereke hebben hun debuut bij US Cremonese niet met winst kunnen afsluiten. Beide ex-spelers uit de JPL kregen een basisplek, maar haalden het niet van Fiorentina: 3-2.

Bij Cremonese kregen Dessers (ex-KRC Genk) en Okereke (ex-Club Brugge) meteen een basisplek en moesten ze tegen Fiorentina voor de doelpunten zorgen. Fiorentina deed dan weer een beroep op Christian Kouamé (ex-RSC Anderlecht), die na een kwartier voetballen Giacomo Bonaventura wist te bereiken. De Italiaan bracht Fiorentina op voorsprong.

Lang kon de ploeg daar niet van genieten. Drie minuten later trok Okereke de scheve situatie weer recht voor Cremonese. Voor Jovic het signaal om zich even te tonen en Fiorentina toch weer op voorsprong te brengen. Het ging nog van kwaad naar erger voor Cremonese nadat net voor rust Gonzalo Escalante een rode kaart kreeg.

Fiorentina had de touwtjes helemaal in handen, maar zag Cremonese via Matteo Bianchetti toch nog op gelijke hoogte komen. Een stunt leek in de maak, al werd het uiteindelijk toch een nederlaag voor Dessers en co. In de allerlaatste minuut liep het toch nog mis en wist Rolando Mandragora de 3-2 eindstand op het scorebord te zetten.