Vrancken: Als je niet klaar bent, kan je in deze competitie altijd verliezen

Vrancken: "Als je niet klaar bent, kan je in deze competitie altijd verliezen"

14-08-2022 17:00

KRC Genk en SV Zulte Waregem sluiten speeldag 4 af in Waregem. Genk-trainer Wouter Vrancken blikte vooruit op de vierde wedstrijd van het seizoen van zijn ploeg.

Vrancken onderschat Zulte Waregem niet. "Er zit een duidelijke lijn in hun spel, ze hebben een duidelijk idee en dit ook aan de bal", analyseerde Vrancken. De T1 van Genk is op zijn hoede: "Als je niet klaar bent, niet met volle energie en focus speelt dan kan je in onze competitie altijd verliezen", stelt Vrancken op de website van Genk. De trainer voegde eraan toe dat hij vertrouwen heeft na wat hij zag op training de afgelopen week.

Genk trekt naar Waregem met een zes op negen. De Limburgers verloren op de openingsspeeldag in Jan Breydel van Club Brugge (3-2), maar wisten dan te winnen tegen Standard (3-1) en Eupen (4-2). Zulte Waregem telt vier punten na drie wedstrijden. Zulte Waregem won eerst met 2-0 van Seraing. Daarna verloor het met 1-0 van Royal Antwerp FC. Op de vorige speeldag speelde het gelijk tegen Club Brugge (1-1).