Geraerts is duidelijk: “Ik wil spelers met een over-mijn-lijk-mentaliteit

Geraerts is duidelijk: “Ik wil spelers met een over-mijn-lijk-mentaliteit"

5 augustus - 22:15
3

Met een vier op zes in de competitie en een Europese stuntzege tegen FC Rangers heeft Karel Geraerts zijn start als Union-trainer niet gemist. Voor de camera van Eleven Sports sprak Geraerts over het nieuwe seizoen en over de waarden waar hij belang aan hecht. 

Over het type spelers dat Karel Geraerts bij Union wil is hij erg duidelijk: “Ik wil spelers die brains hebben, die kunnen nadenken, maar die echt een ‘over-mijn-lijk-mentaliteit hebben." 

Geraerts voegde eraan toe dat hij het ook belangrijk vindt dat zijn spelers zich gedragen naar de identiteit van de club. “Wij hebben de afgelopen drie jaar een bepaalde identiteit gecreëerd binnen de club en het is belangrijk dat iedereen die hier binnenkomt, daarop kan terugvallen, dat is heilig voor ons”, zei Geraerts. Het gaat voor de trainer van Union Saint-Gilloise vooral om waarden als discipline en respect. Jonge spelers die aan de hand van die waarden leven en werken, zullen onder Geraerts zeker kunnen rekenen op speelminuten.

“Afgelopen jaar herhalen, zou geweldig zijn, maar laten wij dit jaar onze eigen weg inslaan, zelf ons voetbal brengen, dat wij willen brengen en dan zullen wij iedere wedstrijd weer te winnen”, aldus Geraerts. De volgende wedstrijd van Union staat op zaterdagavond ingepland: op verplaatsing bij KV Mechelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie