'Zirkzee (ex-Anderlecht) kan weg bij Bayern na interesse uit de Premier League '

'Zirkzee (ex-Anderlecht) kan weg bij Bayern na interesse uit de Premier League '

04-08-2022 13:50 Laatste update: 14:37
1

Afgelopen seizoen blonk Joshua Zirkzee nog uit bij RSC Anderlecht, maar de Nederlander ging niet voor een verlengd verblijf in het Lotto Park. Hij keerde terug naar Bayern München, maar daar kan hij nu weg nadat er interesse is vanuit Engeland: Fulham FC, Bournemouth AFC en Southampton FC zouden Zirkzee willen binnenhalen, zo wist Evening Standard.

Afgelopen zaterdag won Bayern München nog de Duitse Supercup tegen RB Leipzig, maar Joshua Zirkzee kwam niet van de bank. Er zou nu een oplossing zijn voor Zirkzee: Fulham is in gesprek met Bayern München voor de handtekening van de ex-Anderlecht-spits. Ook Bournemouth en Southampton zouden interesse hebben in Zirkzee, maar de Nederlander zelf zou Fulham verkiezen, zo schreef Evening Standard.

Bij Fulham zou Zirkzee ploegmaat worden van een andere ex-Anderlecht-speler die gemakkelijk de weg naar doel vond bij Paars-Wit: Aleksandar Mitrovic. De Serviër scoorde afgelopen seizoen maar liefst 43 (!) goals in 43 wedstrijden voor Fulham, dat kampioen werd in de Engelse tweede klasse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie