UPDATE: 'Rodriguez bij Anderlecht geciteerd, maar die staat niet op verlanglijst'

UPDATE: 'Rodriguez bij Anderlecht geciteerd, maar die staat niet op verlanglijst'

13-07-2022 07:45 Laatste update: 09:33
6

Ondanks geruchten over een lege portefeuille is men bij RSC Anderlecht toch niet klaar op de transfermarkt. Het speurt nog naar een opvolger van Sergio Gomez. Dat zou de Alan Rodriguez van Cerro Porteño moeten worden.

De lokale journalist Juanma Figueredo weet namelijk dat Anderlecht dicht bij een akkoord staat met Cerro Porteño over de komst van Rodriguez. Dat is een 21-jarige Paraguayaan, die dit seizoen wist uit te blinken bij zijn club.

Met twee doelpunten en vijf assists in 21 partijen speelde hij zich in de kijker van Anderlecht. Bij de Brusselaars zal hij een vertrek van Sergio Gomez moeten opvangen. De Spanjaard wordt gelinkt aan verschillende grote buitenlandse clubs en lijkt andere oorden te gaan opzoeken.

Update: Volgens Romain Van der Pluym, journalist bij La Dernière Heure, spreken we best nog even met twee woorden over een mogelijke transfer van Rodriguez. Hoewel men er in Zuid-Amerika van overtuigd is dat een overstap naar Anderlecht in de lucht hangt, heeft paars-wit de linksachter helemaal niet op haar verlanglijstje staan, weet hij. Mogelijk gaat de club er gewoon van uit dat Sergio Gomez aan boord blijft.