UPDATE: ‘De Winter bij Juventus tot 2026 en wordt uitgeleend aan Empoli’

UPDATE: ‘De Winter bij Juventus tot 2026 en wordt uitgeleend aan Empoli’

09-07-2022 11:40 Laatste update: 11:40
1

Belgen in het buitenland. Koni De Winter is er eentje die soms wat onder de radar blijft van de media in zijn thuisland. De verdediger van Juventus zou dicht bij een uitleenbeurt staan. 

Empoli FC zou concrete interesse tonen in de Antwerpenaar. Het nieuwsblad meldt dat de onderhandelingen over een uitleenbeurt zonder aankoopoptie de goeie richting uitgaan. Empoli moet wel nog steeds voorzichtig zijn, want er zouden kapers op de kust liggen voor de diensten van de Belg.

De verwachting is dat De Winter eerst zijn contract bij Juventus zal verlengen om dan elders wat ervaring op te doen. Juventus gelooft nog steeds sterk in zijn potentieel en wil dan ook geen aankoopoptie in het contract zien. 

De centrale verdediger mocht al proeven van de Champions League bij Juventus, maar de concurrentie is er groot. Hij gelooft dan ook sterk dat hij bij Empoli wel de nodige speelminuten zal krijgen om zich verder te ontwikkelen. 

Update: De verwachting dat De Winter eerst zou verlengen bij Juventus is alvast ingelost, hij tekent een contract bij Juventus dat hem aan de club verbint tot 2026. Hij zou nu een overstap maken naar Empoli waaraan hij een seizoen lang wordt uitgeleend. Er zou geen aankoopoptie mee gemoeid zijn, logisch natuurlijk, aangezien hij net zijn contract verlengd heeft. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie