'Bayern München heeft beet: Mané verlaat Liverpool voor 40 miljoen'

'Bayern München heeft beet: Mané verlaat Liverpool voor 40 miljoen'

17 juni - 13:16 Laatste update: 15:50
6

De kans is levensgroot dat Sadio Mané volgend seizoen het shirt van Bayern München draagt. Liverpool gaat de Senegalese aanvaller voor 50 miljoen euro verkopen, meldt Sky Sports.

Bayern München bracht de laatste weken meerdere biedingen uit op Mané, die zelf al akkoord is met de Duitse recordkampioen over een driejarig contract. Inmiddels is ook Liverpool overtuigd. Het laatste bod van Bayern - zo'n 50 miljoen euro - zal volgens Sky Sports geaccepteerd worden door The Reds.

Ook transferexpert Fabrizio Romano noemt de Mané-transfer 'een kwestie van tijd'. Een Bayern-delegatie, met sportief directeur Hasan Salihamidzic aan het hoofd, vliegt vrijdag naar Engeland om de puntjes op de i te zetten.

Liverpool dreef Bayern tot het uiterste, maar was tegelijkertijd bereid mee te denken met Mané vanwege diens verdiensten in de laatste zes seizoenen. Met de komst van Darwin Núñez heeft de verliezend Champions League-finalist al een vervanger in huis gehaald. In een eerder stadium kwamen Luis Díaz en Diogo Jota naar Anfield.

Mané komt bij Bayern München twee Nederlanders tegen: Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch gingen hem deze zomer voor.

Update: Ook de laatste details zijn geregeld en de transfer is rond. Mané gaat voor drie jaar tekenen in München, melden onder meer BILD en Fabrizio Romano. Bayern lijkt de transfersom, inclusief bonussen, bovendien onder de veertig miljoen euro te kunnen houden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie