'Benfica heeft beet: Portugezen troeven Juventus af en halen Braziliaan'

'Benfica heeft beet: Portugezen troeven Juventus af en halen Braziliaan'

15-06-2022 15:01

David Neres gaat bij het Benfica van Jan Vertonghen aan de slag, claimt het medium O Jogo. De Braziliaan maakte tijdens zijn Ajax-tijd indruk op toenmalig PSV-trainer Roger Schmidt, die hem nu naar het Estádio Da Luz wil halen.

Ook Juventus zou hem op het oog hebben, maar Benfica staat op het punt om Neres binnen te halen. De vleugelaanvaller verruilde Ajax begin dit jaar voor Shakhtar Donetsk, maar heeft door de Russische inval in Oekraïne zijn debuut nog niet kunnen maken. Volgens O Jogo gaat dit ook niet gebeuren: Neres heeft al informatie ingewonnen bij landgenoten Felipe Morato, Lucas Veríssimo en Éverton, die overigens plaats voor Neres zal maken door naar Flamengo te vertrekken.

De oud-Ajacied kan voor relatief gunstige financiële voorwaarden overgenomen, klinkt het. Neres moet na Alexander Bah (Slavia Praag), Petar Musa (Boavista) en Mihailo Ristic (Montpellier) de vierde aanwinst voor het komend seizoen worden, deze week nog. Mario Götze stond ook in de concrete belangstelling van Boavista, dat er echter niet uit lijkt te komen met de PSV-spelmaker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s