Toch geen transfer Openda? Hoefkens sprak met spits van Club Brugge

Toch geen transfer Openda? Hoefkens sprak met spits van Club Brugge

31-05-2022 17:16
9

Loïs Openda wordt al weken in verband gebracht met een vertrek bij Club Brugge. De aanvaller wordt gelinkt aan verschillende clubs, maar met nieuwe trainer Carl Hoefkens zouden de plannen weleens anders kunnen liggen.

Onder Philippe Clement kon Openda niet rekenen op speelminuten en mocht hij dus ook uitgeleend worden. Bij Vitesse wist de spits helemaal door te breken en zich in de kijker te spelen van verschillende buitenlandse clubs. Een vertrek leek in de maak, maar bij Blauw-Zwart lijkt men toch nog in Openda te geloven.

Meer bepaald nieuwe trainer Hoefkens zou het wel voor Openda hebben. Hij hoopt volgend seizoen dan ook te kunnen rekenen op de snelle spits. "Ik ken de coach al even en we hadden een goed contact. Hij wil met mij werken", zegt Openda op de persconferentie van de Rode Duivels.

Of Openda ook zal blijven, is nog maar de vraag. De spits zelf weet het ook nog niet. "Ik weet nog niet hoe mijn toekomst er uitziet." Vooral PSV en Olympique Marseille zouden interesse tonen om Openda in huis te halen.