Still gelooft in kansen Charleroi: We kunnen het Gent lastig maken”

Still gelooft in kansen Charleroi: "We kunnen het Gent lastig maken”

21 May - 13:33
0

KAA Gent speelt zaterdagavond op eigen veld tegen FC Charleroi. Een punt zou genoeg zijn voor Charleroi om op de zevende plaats in het algemeen klassement te eindigen. Gent is al zeker van een eerste plek in de Conference League Play-Off. 

De trainer van Charleroi is tevreden dat er nog steeds iets op het spel staat voor zijn groep. “Het was deze week erg gemakkelijk om de hele groep te motiveren," merkte Edward Still vrijdag op. "Maar hoe dan ook zijn we het aan onszelf verplicht om alles te geven en het seizoen goed af te sluiten".

Gent heeft misschien niets meer te winnen, maar ze hebben in deze play-offs bewezen dat ze hard zullen spelen. Er werd veel geschreven voor de play-offs dat Gent mogelijk gedemobiliseerd zou worden na hun bekerwinst. “Ik vond dat respectloos naar de club en naar het werk van Hein Vanhaezebrouck," zei Edward Still.

“Gent is de tweede beste ploeg in België sinds januari, na Club Brugge,” meent Still. Toch weet hij ook dat Charleroi in staat is om het hen lastig te maken. “We hebben het thuis laten zien in de competitie en aan het begin van de play-offs," besluit Still in La Dernière Heure

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie