'Fulham wil Mitrovic-succes herhalen en denkt aan smaakmaker uit de JPL'

'Fulham wil Mitrovic-succes herhalen en denkt aan smaakmaker uit de JPL'

07-05-2022 20:23

Fulham mag zich opmaken voor een nieuw jaar in de Premier League en hoopt zich daar ook voor te kunnen versterken. Momenteel speelt er met Aleksandar Mitrovic één speler met een verleden in ons land voor de Londenaren. Dat kunnen er binnenkort twee worden.

Het doorgaans goed geïnformeerde The Telegraph weet namelijk dat Fulham het vizier heeft gericht op Rabbi Matondo. De Welshman wordt dit seizoen door Cercle Brugge gehuurd van Schalke 04 en wist daar ook flink wat indruk te maken. Genoeg indruk voor Fulham om een poging te wagen om hem in huis te halen.

Cercle Brugge heeft voorlopig echter alle kaarten in handen en kan Matondo voor zo'n drie miljoen euro definitief overnemen van Schalke 04. Als Groen-Zwart daar ook in slaagt, kan het de Welshman meteen met winst doorverkopen naar Fulham.

Matondo liet er ook nooit een twijfel over bestaan dat hij droomt van een terugkeer naar Engeland. De flankaanvaller werd opgeleid bij Manchester City, maar wist nooit door te breken in de Premier League. Met Fulham krijgt hij nu mogelijk een nieuwe kans daarvoor.