Kompany: Mijn zoon keek naar Real - City en moest natuurlijk huilen

Kompany: "Mijn zoon keek naar Real - City en moest natuurlijk huilen"

6 May - 18:00
1

Familie Kompany zat woensdagavond ook aan de televisie gekluisterd. Een duel tussen twee oud-ploegmaats bij de Rode Duivels. Begrijpelijk ging de voorkeur uit naar Manchester City. 

Niet enkel Vincent Kompany, maar ook zijn zoon is verbonden met Manchester. Hij is naar verluidt een grote fan van de leider in de Premier League. Het deed hem dan ook veel pijn toen Real Madrid net voor affluiten nog twee maal de netten vond, om verlengingen uit de brand te slepen. De Bruyne en co werden uitgeschakeld en kleine Kai Kompany bleef met verdriet achter.   

Kaartjes waren geboekt
Vincent Kompany heeft zich in de persconferentie uitgesproken over de Champions League-nederlaag van Manchester City. "Mijn zoon keek naar de wedstrijd en huilde natuurlijk," zei Kompany. "Hij dacht dat hij al in de finale zat. Hij vroeg me al om kaartjes voor de finale in Parijs.”

Papa helpen
Kompany vertelde hem later dat hij zijn vader moest helpen bij het verzekeren van een plek in de Champions League. Op die manier zou Kai ook zijn papa kunnen aanmoedigen op het kampioenenbal. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie