'Belgische clubs richter het vizier op Zweedse tienersensatie Vilhelmsson'

'Belgische clubs richter het vizier op Zweedse tienersensatie Vilhelmsson'

5 mei - 19:41
8

De kans is groot dat we komend seizoen Oscar Vilhelmsson op de Belgische velden zien spelen. De achttienjarige spits komt momenteel uit voor IFK Göteborg, waar hij zich in de kijker heeft gespeeld van enkele Belgische clubs.

De jonge targetspits is één van de grote talenten in Zweden en krijgt bij IFK Göteborg steeds meer speelminuten. Dit seizoen was hij goed voor drie doelpunten in acht wedstrijden en dat hebben ook Belgische clubs opgemerkt. Volgens Sportbladet hebben enkele ploegen hem de voorbije weken al gescout.

Om welke clubs het gaat, is echter niet bekend. De kans lijkt echter bijzonder groot dat het hier om Club Brugge, RSC Anderlecht, KRC Genk en/of Standard gaat. Die clubs zoeken nog naar aanvallende versterking voor Eerste Klasse B en Vilhelmsson zou in dat plaatje kunnen passen.

Van een concreet aanbod is er echter nog geen sprake. Göteborg lijkt echter niet weigerachtig te staan tegenover een transfer. De aanvaller heeft nog maar een contract tot eind 2023 en moet binnenkort dus wel ten gelde gemaakt worden of hij dreigt transfervrij te vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie