UPDATE: 'Moreirense hoopt te cashen met Club Brugge-target Camara'

UPDATE: 'Moreirense hoopt te cashen met Club Brugge-target Camara'

27-04-2022 22:45 Laatste update: 28-04-2022 09:43
2

Bij Club Brugge is de zoektocht naar een nieuwe middenvelder vol op gang. Het werd al gelinkt aan verschillende pionnen. Nu ook aan Ibrahima Camara, die in Portugal uitkomt voor Moreirense FC.

Volgens journalist Med Sesay is er ook flink wat interesse in Camara, die wordt gelinkt aan Club Brugge, Amiens, Angers en Stade Brest. De kans is alvast groot dat Camara komende zomer andere oorden opzoekt.

De zesvoudige international van Guinee speelt al verschillende jaren in Portugal en werd opgeleid bij SC Braga. Daar wist hij niet door te breken, waarna hij richting Moreirense vertrok. Daar was hij dit seizoen in 31 partijen goed voor zes assists.

De 23-jarige middenvelder heeft een marktwaarde van nog geen miljoen en een contract tot eind volgend seizoen. Een dure aanwinst lijkt Camara dan ook niet te gaan worden.

Update: A Bola schrijft ook over de interesse van Club Brugge in Camara. Volgens de Portugese krant wil Moreirense in de zomer cashen met de middenvelder, die zo goed als zeker voor een buitenlands avontuur gaat kiezen. Camara heeft nog een contract tot medio 2023 bij Moreirense. Een financiële injectie kan de Portugese club – die strijdt tegen de degradatie – goed gebruiken.