Schreuder zalft na uitspraken Hendry (Club Brugge): Geen problemen mee

Schreuder zalft na uitspraken Hendry (Club Brugge): "Geen problemen mee"

31-03-2022 14:26 Laatste update: 15:53
10

Alfred Schreuder heeft gereageerd na de pittige uitspraken van Jack Hendry in de Schotse pers. De verdediger gaf aan meer te willen spelen en haalde flink uit naar zijn eigen coach. Dat had ook Schreuder vernomen.

Schreuder wilde er eigenlijk geen groot drama van maken. Hij ging ook meteen in gesprek met Hendry. "Na de training is Jack direct bij me gekomen en heeft hij me verteld dat de kop bij dat stuk niet klopt", begon Schreuder op zijn persconferentie.

Toch wil Hendry meer spelen bij Club Brugge. En dat begrijpt Schreuder ook. "Hij is zeker niet tevreden, maar dat moet een bankzitter ook niet zijn. Hij kent de reden waarom hij niet speelt", gaf de trainer van Club Brugge aan.

In het artikel viel te lezen dat Hendry zichzelf de beste verdediger van Club Brugge vindt. Die uitspraken waren volgens Schreuder echter opgeklopt. "Hij heeft niet gezegd dat hij zichzelf de beste verdediger vindt, want dat impliceert dat hij de rest minder zou vinden", klinkt het. "Hij is het alleen niet eens met mij over waarom hij niet speelt."

Ondanks die uitspraken lijkt Schreuder toch niet aan veranderen te denken. "Ik moet de opstelling maken en ik ben tevreden met de verdedigers die nu spelen", gaat hij verder. Voor een straf lijkt Hendry niet te moeten vrezen. "Na een match zeg je wel eens dingen die je niet zou moeten zeggen. Ik heb er geen problemen mee", zalft Schreuder nog.