Gomez (Anderlecht) droomt van terugkeer naar Barcelona: Acht jaar mijn thuis

Gomez (Anderlecht) droomt van terugkeer naar Barcelona: "Acht jaar mijn thuis"

30-03-2022 09:45
2

Sergio Gomez lijkt steeds meer aan zijn laatste maanden bij RSC Anderlecht bezig. De Brusselaars hopen de Spanjaard te kunnen houden, maar die wordt gelinkt aan een tal van grote clubs.

Afgelopen week raakte nog bekend dat onder andere Ajax, Internazionale, Chelsea en Manchester United aan de komst van Gomez denken. Zelf wil de Spanjaard daar echter nog niet over denken. gen. Maar voorlopig wil Gomez nog niet te veel aan een mogelijk vertrek denken. "Ik ben nu gefocust op de komende maanden", gaf hij aan bij Cadena Ser.

Voor Gomez is een transfer de komende weken nog niet aan de orde. Dat is pas voor komende zomer. "Ik leg mij toe op de nationale ploeg en mijn club, ik wil gebruik maken van de opportuniteiten die ik krijg. Maar eerlijk gezegd weet ik niets van die interesse", aldus Gomez.

Barcelona
Toch kon één club hem wel doen dromen over een mogelijke transfer: Barcelona. Daar werd hij jaren opgeleid alvorens richting Borussia Dortmund te trekken. "Je weet nooit hoe de toekomst eruit zal zien. Maar het zou niet slecht zijn om terug te keren naar de plek die acht jaar mijn thuis was. Zij hebben mij er veel geholpen als speler en al persoon. Daar ben ik ze erg dankbaar", gaf hij nog aan.