'Ten Hag na Manchester United-gesprek nog twee keer benaderd, dat klopt'

'Ten Hag na Manchester United-gesprek nog twee keer benaderd, dat klopt'

28-03-2022 09:00

Ajax-trainer Erik ten Hag is na het gesprek met Manchester United benaderd door nog twee clubs. Dat onderschrijft transferexpert Fabrizio Romano in een reactie op het nieuws van het Algemeen Dagblad. Om welke clubs het gaat, is niet bekend.

Het is geen geheim meer dat Ten Hag vorige week om tafel heeft gezeten met een delegatie van Manchester United. Hij is - samen met Mauricio Pochettino - de belangrijkste kandidaat om interim-manager Ralf Rangnick na dit seizoen op te volgen. Ook Sevilla-trainer Julen Lopetegui is in beeld.

Volgens Romano verliep de meeting tussen Ten Hag en United 'positief', maar is er nog niets besloten. De trainer wacht op de volgende stap van de Engelse grootmacht na te zijn ingelicht over het budget, potentiële aankopen en de plannen voor volgend seizoen.

Manchester United is niet de enige club met belangstelling, meldde het AD: ook volgens Romano is Ten Hag benaderd door twee andere partijen. "Het klopt", aldus de transferspecialist in een YouTube-video.

Donny van de Beek zou de ontwikkelingen afwachten. Voor de Everton-huurling wordt het heel belangrijk wie de nieuwe United-manager wordt. Hij werkte bij Ajax met veel succes samen met Ten Hag, maar ruim anderhalf jaar na zijn miljoenentransfer naar Manchester United staat zijn carrière stil.