Thorgan Hazard over zijn broer: “Jammer, Eden had de minuten kunnen gebruiken”

Thorgan Hazard over zijn broer: “Jammer, Eden had de minuten kunnen gebruiken”

25-03-2022 20:39
1

Volgende week dinsdag spelen de Rode Duivels in vriendschappelijke pot tegen Burkina Faso. Volgende week dinsdag viert Thorgan Hazard, naast zijn mogelijk 41e interland, ook zijn 29e verjaardag. De kaarsjes op zijn taart zullen dit keer wel uitgeblazen moeten worden zonder hulp van zijn broer. 

Eden Hazard zal er dus niet bij zijn op de verjaardag van zijn broer. Toch een teleurstelling voor de speler van Dortmund. ''Hij had de speelminuten goed kunnen gebruiken," merkt Thorgan op.  Martinez selecteerde voor deze interlandperiode enkel spelers met minder dan 50 caps voor de Rode Duivels. Eden Hazard valt dus uit de selectie met zijn 116 caps. 

Familiereünie
“En dat is jammer", vertelt jongere broer Thorgan aan Het Laatste Nieuws. Hij zal ongetwijfeld zijn broer missen in het kamp van de Rode Duivels. ''Die momenten bij de nationale ploeg zijn voor ons altijd een beetje een familiereünie, omdat wij elkaar doorheen het jaar zo weinig zien.”

Eens bijpraten
Het zijn momenten voor de broers Hazard waarop ze eens kunnen bijpraten. Het feit dat hett op dinsdag ook nog eens zijn verjaardag is doet extra pijn. “De coach heeft beslist om spelers met meer dan 50 caps niet op te roepen en hij is bij dat idee gebleven. Jammer, want ik denk dat Eden de speelminuten goed had kunnen gebruiken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie