Gazzetta: Inter praat met zaakwaarnemer, Ajax verlangt minimaal 35 miljoen

Gazzetta: Inter praat met zaakwaarnemer, Ajax verlangt minimaal 35 miljoen

16-03-2022 10:30

Sébastien Haller is in beeld bij Internazionale, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De zaakwaarnemer van de Ajax-spits zou in de afgelopen dagen zelfs al een ontmoeting hebben gehad met de Italiaanse topclub.

Volgens de befaamde roze sportkrant ziet Haller een overstap naar Milaan wel zitten. Hij zou 'gefascineerd' zijn door de mogelijkheid om in de Serie A te spelen. De vraagprijs van Ajax vormt wel een obstakel. De Amsterdammers zouden minimaal 35 miljoen euro willen ontvangen voor de Ivoriaan, die dit seizoen indruk maakte in de Champions League door liefst elf keer te scoren.

De zaakwaarnemer van Haller zou in ieder geval hebben afgesproken dat hij I Nerazzurri op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Er zou namelijk meer interesse zijn. Onder meer Borussia Dortmund werd ook al in verband gebracht met hem. 

La Gazzetta meldt dat er meer aanvallers op het lijstje staan van Inter. Ex-Buffalo Jonathan David en Romelu Lukaku worden als andere opties genoemd, terwijl de komst van Gianluca Scamacca een lastig verhaal lijkt te worden. Gesprekken met Sassuolo zijn op niets uitgelopen. Inter houdt zelf rekening met een vertrek van Lautaro Martínez, als het juiste bedrag op tafel komt, en Alexis Sánchez.

Haller verruilde West Ham United in januari 2021 voor Ajax, dat 22,5 miljoen betaalde. In totaal staat zijn teller dit seizoen op 32 doelpunten en negen assists in 34 duels.