Lamkel Zé staat op punt van Antwerpse terugkeer: Alles begint hier te sluiten

Lamkel Zé staat op punt van Antwerpse terugkeer: "Alles begint hier te sluiten"

12-03-2022 13:59 Laatste update: 14:00
6

Wie gedacht (of gehoopt) had dat Royal Antwerp FC definitief verlost zou zijn van Didier Lamkel Zé, komt waarschijnlijk bedrogen uit. Het woelwater staat namelijk op het punt om terug te keren uit Rusland, waar de toestand sinds de oorlog in Oekraïne zienderogen achteruit is gegaan.

Via een story op zijn Instagram-profiel heeft Lamkel Zé duidelijk gemaakt dat hij van plan is om het gevaarlijke Rusland achter zich te laten. "De situatie is hier momenteel best moeilijk. Alles begint hier te sluiten. Waarschijnlijk vertrek ik dus uit Rusland", vertelt hij. De flankaanvaller voetbalt sinds dit seizoen op huurbasis bij FK Khimki, nadat hij bij Antwerp persona non grata was geworden vanwege zijn vele kuren.

Naar eigen zeggen heeft Lamkel Zé The Great Old al laten weten wat zijn plannen zijn. "Na de wedstrijd van morgen (zondag, nvdr.) vertrek ik hier. Sven Jaecques is op de hoogte. Ik ga terug naar Antwerpen", klinkt het stellig. Wat er in Deurne-Noord dan met hem moet gebeuren, valt af te wachten. Blijkbaar kan Lamkel Zé al schermen met enkelen aanbiedingen, die hij rustig zal bekijken. "Hopelijk vind ik een akkoord met een club. Of dat met een Belgische club is, weet ik nog niet", besluit hij.