Vrancken reageert op geruchten vertrek KV Mechelen: “Ik wil blijven groeien”

Vrancken reageert op geruchten vertrek KV Mechelen: “Ik wil blijven groeien”

11-03-2022 14:24
1

Wouter Vrancken wordt in verband gebracht met een vertrek bij KV Mechelen. De oefenmeester is naar verluidt klaar voor een stap hogerop. Op een persconferentie reageert hij op de geruchten.

Vrancken wil na dit seizoen een nieuwe uitdaging aangaan. “Dat is geschreven in de kranten, ja. Na de reguliere competitie zitten de club en ik samen om een evaluatie te maken over het verleden en de toekomst. In het voetbal kan je nooit iets met zekerheid zeggen. Mijn focus ligt op het sportieve. Ik wil zo snel mogelijk een plek in play-off 2 veiligstellen”, citeert Het Laatste Nieuws.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine liet hij weten uit zijn comfortzone te willen stappen. “Een passage in een - overigens uitstekend - artikel waarin er een persoonlijkheidsschets is gemaakt. Als je het hele artikel leest, geeft dat een andere perceptie. Ik ben iemand die wil blijven groeien en daar alles voor doet. Ook in het voetbal. Of dat nog bij KV Mechelen kan?”

Na dit seizoen zal de knoop worden doorgehakt. “Dat zullen we na de reguliere competitie bespreken. Het is niet de eerste keer dat ik een atypische beslissing zou nemen. Ik maak me weinig zorgen over mijn job. Als je een goede werkethiek hebt, dan vind je altijd wel iets. Ik ben ook niet vastgepind op het voetbal. Zonder voetbal vergaat mijn wereld niet. Dat is een gezonde manier om er in te staan.”