Ook Beerschot-trainer Vanderidt haalt uit: We worden geflikt

Ook Beerschot-trainer Vanderidt haalt uit: "We worden geflikt"

06-03-2022 16:15
18

Greg Vanderidt beet zondag in het zand met Beerchot op het veld van Royal Antwerp FC. Na de 2-1 nederlaag op de Bosuil was de trainer van Beerschot streng voor de wedstrijdleiding.

Vanderidt begreep alvast niet dat er niet voor een strafschop werd gefloten na de vermeende fout op Ilias Sebaoui. "Een jongen van twintig jaar die zijn eerste derby speelt, zal niet vallen. Er was een licht contact en dat is dus een penalty", gaf hij aan.

Scheidsrechter Nathan Verboomen wees niet naar de stip en ook VAR Bram Van Driessche greep niet in. "Ik begrijp niet dat er geen VAR-moment was. Dit is ook niet de eerste keer dit seizoen dat dit ons voorvalt. Ik ga niet de calimero spelen, maar we worden opnieuw geflikt", sprak hij strenge taal bij Eleven Sports.

Toch wist Beerschot ondanks die nederlaag te overtuigen in de derby tegen Royal Antwerp FC. "Momenteel overheerst geen fierheid, maar ontgoocheling. Niet alleen om het resultaat. Als je dit kan brengen, waarom bracht je dat dan niet eerder dit seizoen", ging Vanderidt verder.

"We hebben bijzonder goed gespeeld tegen dit Antwerp. Als ploeg stonden wij er en hadden wij een duidelijk plan. We speelden een schitterende wedstrijd, maar Antwerp heeft het op enkele klasseflitsen gehaald", besloot Vanderidt.