Standard houdt stand met zijn tienen en klopt Beerschot met het kleinste verschil

02-03-2022 20:40 Laatste update: 22:15
9

Standard heeft woensdagavond K. Beerschot V.A met het kleinste verschil geklopt op Sclessin. Standard speelde een 40-tal minuten met een man minder na rood voor Noe Dussenne

Het was een duel tussen twee ploegen die in vieze papieren zitten. Standard begon het beste aan de wedstrijd en trok het spel meteen naar zich toe. Veel grote kansen leverde dat echter niet op. In minuut 36 wisten de Rouches dan toch op voorsprong te klimmen. Denis Dragus wist te scoren na een mooie ingeving van Nicolas Raskin. 1-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft was het een Standard-speler zelf die het extra moeilijk wou maken voor zijn team. In minuut 52 moest Dussenne namelijk naar de kant na een domme rode kaart. De man meer situatie gaf Beerschot nieuwe hoop, maar scoren lukte niet. En zo trok een tienkoppig Standard de overwinning over de streep.