Fans Club Brugge jagen De Laet geen schrik aan: Vol Jan Breydel is goede zaak

Fans Club Brugge jagen De Laet geen schrik aan: "Vol Jan Breydel is goede zaak"

26-02-2022 21:00
9

Heel wat ogen zullen zondag op het Jan Breydelstadion gericht zijn. Dan neemt Club Brugge het in eigen huis op tegen Royal Antwerp FC. Het belooft een kolkende sfeer te gaan worden en Antwerp-icoon Ritchie De Laet is helemaal klaar voor de confrontatie.

"Een vol Jan Breydel is een goede zaak", begint hij bij Het Laatste Nieuws. "Hoe meer publiek, hoe beter. Onze laatste match voor een vol stadion was Beerschot, denk ik. Enfin, die hebben toch hun best gedaan om het te vullen", lacht hij.

Voor een partij tegen Club Brugge hoeft De Laet zich ook helemaal niet op te laden. "'Zoiets gebeurt automatisch", gaat hij verder. "Het is meer geladen, je bent scherper. De eerste tackle zorgt onmiddellijk voor spanning."

De Laet gelooft ook dat het een bijzonder interessante wedstrijd gaat worden tussen Club Brugge en Antwerp, die op slechts één punt van elkaar staan. "De adrenaline is groter dan in andere matchen. Weet je: tweeëntwintig voetballers die vol adrenaline zitten, staan tegenover mekaar. Dan gebeurt er altijd iets", besluit hij.